Hyppää sisältöön

Lappi Areenan jäähallitoiminta kiinteistöosakeyhtiön vastuulle – jääajasta halutaan halvempaa käyttäjille

Tavoitteena on sopimus, jossa kiinteistöosakeyhtiö sitoutuu tarjoamaan edullisia jäävuoroja kaupungin taloudellista tukea vastaan.

Lappi Areena, Rovaniemen kiekko, Roki
Nykyinen vuokrasopimus Santasportin kanssa on tarkoitus purkaa päättymään elokuun lopussa. Arkistokuva. Kuva: Eeva Kuivas / Yle
Eeva Kuivas

Rovaniemen kaupunki siirtää Lappi Areenan jäähallitoiminnan kiinteistöosakeyhtiönsä vastuulle. Kaupunginhallitus hyväksyi siirron kokouksessaan maanantaina.

Tällä hetkellä kaupungin omistuksessa oleva KOy Lappi Areena omistaa jäähallin. Se vuokraa hallia ja hallin toimintaa Santasport Finland Oy:lle. Tulevassa mallissa kaikki jäähalliin liittyvä toiminta olisi yhdessä yhtiössä.

Kaupungin tarkoituksena on solmia liikuntapalvelusopimus, jolla Kiinteistöosakeyhtiö Lappi Areena sitoutuu tarjoamaan rovaniemeläisille kuntalaisille ja yhdistyksille edullisia jäävuoroja kaupungin taloudellista tukea vastaan. Järjestelyn tavoitteena on edistää jääurheilulajien kohtuuhintaisia harrastamismahdollisuuksia.

Jäähallissa on silti edelleen mahdollisuus järjestää myös muita tapahtumia.

Nykyinen vuokrasopimus Santasportin kanssa on tarkoitus purkaa päättymään elokuun lopussa. Liikkeenluovutuksen on tarkoitus astua voimaan syyskuun alussa, jolloin hallin liiketoiminta ja henkilöstö siirtyvät Kiinteistöosakeyhtiö Lappi Areenalle.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle