Hyppää sisältöön

Liedon Säästöpankki yhdistyy Oma Säästöpankkiin

Liedon Säästöpankin henkilökunta siirtyy Oma Säästöpankkiin vanhoina työntekijöinä.

Oma Säästöpankki -kyltti.
Arkistokuva Oma Säästöpankin logosta. Kuva: Pasi Takkunen / Yle
Johanna Lehtola

Liedon Säästöpankki yhdistyy Oma Säästöpankkiin. Liedon Säästöpankin hallitus on aloittanut yhdistymisneuvottelut asiasta.

Lopulliset päätökset yhdistymisestä tehdään tämän vuoden loppuun mennessä. Yhdistyminen taas tapahtuu seuraavan vuoden sisällä.

Liedon Säästöpankki perustelee yhdistymistä pysyvimmillä pankkipalveluilla.

– Haluamme Liedon Säästöpankissa varmistaa tulevaisuuden, jossa kehittyvää pankkiliiketoimintaa on mahdollista harjoittaa lähellä asiakasta. Olemme nyt liikkeellä asiakkaidemme ja Turun talousalueen parhaaksi. Haluamme pysyä ja kasvaa entistä merkittävämmäksi pankkitoimijaksi niin luototuksen kuin säästämisen ja sijoittamisen osalta. Liedon Säästöpankin jalansija alueellisessa yritysrahoituksessa on jo nyt merkittävä ja tulevaisuudessa pystymme vastaamaan entistä suurempiin rahoitustarpeisiin, kertoo Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jouni Niuro tiedotteessa.

Liedon Säästöpankin tiedotteen mukaan pankkien yhteenlaskettu tase oli tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen lopussa noin seitsemän miljardia euroa. Pankkien yhteenlaskettu liikevoitto viime vuodelta oli noin 96 miljoona euroa

Liedon säästöpankilla työntekijöitä on noin 120 ja Oma Säästöpankilla noin 330. Liedon Säästöpankin henkilökunta siirtyy Oma Säästöpankkiin vanhoina työntekijöinä.

Lue lisää:

Liedon Säästöpankki ostaa Mietoisten Säästöpankin

Jouni Niurosta Liedon Säästöpankin uusi toimitusjohtaja

Suosittelemme sinulle