Hyppää sisältöön

Suomalaisilla vastassa maailmanhuiput – katso suorana Belgian majorien jatkopelejä

Suomalaistähti Aleksi "Aleksib" Virolaisen G2 ja Eetu "sAw" Sahan valmentama ENCE pelaavat CS:GO-suurturnauksen kuudentoista parhaan joukossa.

CS:GO Major 2022, Antwerpen
CS:GO Major 2022, Antwerpen
Otto Rönkä

Counter-Strike: Global Offensiven major-turnauksessa Belgiassa on päästy jatkovaiheeseen ja lauantaina pelataan kaksi täyttä kierrosta niin kutsutun "Legends stagen" otteluita. Huippupelejä näkyy koko päivän suorana Yle Areenassa ja Yle E-urheilun Twitch.tv-kanavalla (siirryt toiseen palveluun) sekä tämän artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Myös Suomen Aleksi "Aleksib" Virolaisen edustama G2 ja Eetu "sAw" Sahan valmentama ENCE ovat lauantaina serverillä. ENCE kohtaa iltapelissään noin kello 20.15 tanskalaisen Copenhagen Flamesin ja G2 saa vastaansa myöhäisillassa kello 22.45 brasilialaisen Imperial Esportsin.

ENCE löi päivän yhdessä kartassa pelatussa avausottelussaan FaZe Clanin lukemin 16-8. G2 puolestaan taipui tiukan väännön jälkeen jatkoajalla hallitsevalle major-mestarille NAVIlle 17-19.

Legendavaiheessa pelaa 16 majorien parasta joukkuetta. ENCE ja G2 selvisivät jatkoon keskiviikkona suuturnauksen aloittaneesta alkusarjasta, jonka päätteeksi kahdeksan joukkuetta lähti jo kotimatkalle.

Lue lisää: Kosovolaisjoukkue Bad News Eagles yllätti Antwerpenin CS:GO-majoreilla, myös suomalaisten G2 ja ENCE mukavasti jatkoon

Nelipäiväisen legendavaiheen kahdeksan parasta joukkuetta etenee jatkoon finaalivaiheeseen "Champions Stagelle". Jatkopaikka irtoaa kolmella voitolla, kun taas kotimatkalle joutuu kolmella tappiolla.

Niin ikään neljässä päivässä pelattava finaalivaihe käynnistyy puolivälierillä torstaina 19.5. ja ratkeaa sunnuntaina 22.5. Antwerpenin Sportpaleis-areenalla.

Lue lisää: Vuoden tärkein CS:GO-turnaus käynnistyy Antwerpenissa – joko nyt on suomalaisten aika juhlia majorien voittoa?

Suosittelemme sinulle