Hyppää sisältöön

Satakunnan Kansa: Laura Huhtasaari jättää europarlamentin

Europarlamentaarikko Laura Huhtasaari ei aio asettua ehdolle seuraavissa europarlamenttivaaleissa vaan tavoittelee paikkaa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaana, kertoo Satakunnan Kansa.

Europarlamentaarikko Laura Huhtasaari juttelee muiden vieraiden kanssa A-studion studiossa ennen lähetystä.
Europarlamentaarikko Laura Huhtasaari A-talkin keskusteluohjelman vieraana 4.11.2021. Kuva: Ilkka Klemola / Yle
Päivi Meritähti
Avaa Yle-sovelluksessa

Laura Huhtasaari (ps.) jättää europarlamentin. Satakunnan Kansan mukaan Huhtasaari kertoo päätöksestään lehdelle jättämässään mielipidekirjoituksessa. Hän haluaa palata pysyvästi Suomeen asumaan äitinsä ja perheensä kanssa.

Nykyisin Merikarvialla ja Brysselissä asuva Laura Huhtasaari jättää europarlamentin mahdollisesti jo ennen kauden päätöstä, sillä hän tavoittelee paikkaa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaana.

– Jos pääsen eduskuntavaaliehdokkaaksi ja minut valitaan eduskuntaan, niin sitten päätän työni täällä (europarlamentissa) jo 2023, hän kertoo Satakunnan Kansalle.

Eduskuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2023.

Laura Huhtasaari valittiin europarlamenttiin ensimmäisenä satakuntalaisena kautta aikojen vuonna 2019. Hän asui silloin Porissa.

Hän keräsi vaaleissa 92 585 ääntä. Tämä oli eniten perussuomalaisten listalla ja kolmanneksi eniten kaikista ehdokkaista.

Suosittelemme