Hyppää sisältöön

Kuuntele kesän grillivinkit Yle Kaakkois-Suomen iltapäivälähetyksestä

Koko perjantai-iItapäivän radiolähetys tulee tirisevän grillin ja siinä valmistuvien herkkujen ääreltä.

Innokas ruonlaittaja Master Chef -kokkiohjelmassa mukana oleva Olli Ahola-Luttila valmistaa sorbettia omassa keittiössään.
Kesän parhaat grillausvinkit tulee pyhtääläiseltä Olli Ahola-Luttilalta. Kuva: Johanna Luukko / Yle
Johanna Luukko
Avaa Yle-sovelluksessa

Yle Kaakkois-Suomen lähetys viettää perjantai-iltapäivänä 27. toukokuuta grilli-iltapäivää. Aleksi Taponen juontaa lähetystä Master Chef -kokkikilpailussa mukana olevan Olli Ahola-Luttilan grillin ääreltä. Mukana menossa ovat myös reportteri Kirsi Lönnblad ja tuottaja Johanna Luukko.

Ahola-Luttila on suunnitellut iltapäivään kesäisen grillimenun moneen makuun. Luvassa on vinkkejä muun muassa hampurilaisten tekoon grillissä, pizzan paistamiseen pizzauunissa,sekä tietysti lihan, kalan ja kasvisten grillaamiseen. Tavallisesta grillimenusta poiketen Ahola-Luttilaa lupaa grillata myös ankkaa. Eikä jälkiruokiakaan luonnollisesti unohdeta Yle Kaakkois-Suomen grillilähetyksessä.

Seuraa Yle Kaakkois-Suomen grillilähetystä Yle Areenassa. Linkin kautta voi lähettää juontajalle ja iltapäivän grillimestarille Olli Ahola-Luttilalle kysymyksiä grillaamisesta.

Toimittaja Kirsi Lönnblad, Master Chef -kokkikilpailun osanottaja Olli Ahola-Luttila ja juontaja Aleksi Taponen seisovat Ahola-Luttilan terassilla.
Kuva: Johanna Luukko / Yle

Suosittelemme sinulle