Hyppää sisältöön

Sedussa juhlitaan tänään valmistuvia – toistakymmentä juhlaa eri toimipaikoissa

Tutkintotodistuksen saa tänään 335 henkilöä. Koko vuonna tähän mennessä oppilaitoksesta on valmistunut ammattiin jo yli 900 henkilöä.

Ruvssut.
Sedusta voi valmistua pitkin vuotta, joten osa talven ja kevään aikana opintonsa päätökseen saaneista on jo noutanut tutkintotodistuksensa. Tänään paperit saa 335 ammattiin valmistuvaa. Kuvituskuva. Kuva: Anneli Lappalainen / Yle
Päivi Rautanen

Seinäjoen koulutuskeskus Sedussa juhlitaan tänään perjantaina ammattiin valmistuvia nuoria ja aikuisia. Tutkintotodistuksen saa 335 henkilöä.

Tänään valmistuvista pääosa on tehnyt perustutkinnon, mutta vajaa 60 valmistuvaa on täydentänyt tai syventänyt aiempia opiskelujaan ja saa nyt valmiiksi ammatti- tai erikoisammattitutkinnon.

Sedu järjestää valmistuville ja heidän läheisilleeen toistakymmentä juhlatapahtumaa Seinäjoella ja maakunnan toimipisteissä.

Seinäjoen toimipisteiden lisäksi juhlatapahtumia on tänään Ilmajoella, Kurikassa, Lappajärvellä, Lapualla ja Ähtärissä.

Sedussa valmistutaan nykyään ammattiin pitkin vuotta. Talven ja kevään aikana todistuksen opinnoistaan on saanut kaikkiaan jo yli 900 opiskelijaa. Luvussa ovat mukana tänään valmistuvat.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa valmistujaispäivää vietettiin jo keskiviikkona. Lukioissa juhlitaan viikon kuluttua lauantaina.

Suosittelemme sinulle