Hyppää sisältöön

Hyvästi, paperinen Nyssen aikataulu

Painettu aikataulu tulee joukkoliikenteen mukaan kalliiksi tilanteessa, jossa digipalvelujen käyttäjämäärä kasvaa ja aikatauluihin tulee vähän väliä muutoksia.

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulukirja
Aikataulukirjan julkaiseminen lopetettiin jo muutama vuosi sitten, nyt myös paperiaikataulut jäävät historiaan. Kuva: Tampereen seudun joukkoliikenne
Jouni Tanninen

Tampereen seudun joukkoliikenteen aikataulut painetaan tänä kesänä viimeisen kerran.

Sen jälkeen aikataulut ovat saatavilla vain digitaalisessa muodossa Nyssen nettisivuilla ja reittioppaassa. Aikataulut voi tosin tulostaa asiakaspalvelusta eurolla per linja 8. elokuuta lähtien. Linjakohtaisista aikatauluista on myös mahdollista ladata itse tulostettavat tiedostot.

Paperiaikatauluista luovutaan kustannussyistä. Lisäksi liikenteeseen tulee yhä useammin reitti- ja aikataulumuutoksia, joten paperiset vanhenevat nopeammin kuin ennen.

Kesäkaudelle siirryttäessä Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse painattaa viimeisen kerran paperisen aikataulun jaettavaksi. Linjakohtaisista aikatauluista on myös mahdollista ladata itse tulostettavat tiedostot.

Paperisten aikataulujen viimeisen painoksen painattaminen on viivästynyt tietojärjestelmävaihdoksen vuoksi, joten ne saadaan asiakaspalvelupisteelle kauden vaihteessa. Paperiset aikataulut tulevat jakeluun vain Nyssen asiakaspalvelupisteeseen.

Juttua täsmennetty: Muutos koskee enää Nyssen paperisia aikatauluja. Aikataulukirjat hylättiin jo joitakin vuosia sitten.

Lisää Pirkanmaan uutisia Ylen nettisivuilla ja Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Suosittelemme sinulle