Hyppää sisältöön

Porin Kirjurinluotoon avataan tilapäinen leirintäalue kesällä

Tilapäisen leirintäalueen toivotaan tuovan helpotusta erityisesti tapahtumien aikaiseen majoitustarjontaan. Enimmillään alueella on 250 sähköllistä karavaanipaikkaa, 50 sähkötöntä paikkaa sekä 45 moduulimajoitusmökkiä.

ihmisiä istuu koivun varjossa nurmikolla. Taustalla suurella Pori Jazz-tekstillä varustetut mustapohjaiset mainoslakanat
Viime kesänä Kirjurinluodon tapahtumia järjestettiin koronatauon jälkeen vielä väljästi, mutta tälle kesälle on jo mittavampia suunnitelmia. Kuva: Kati Rantala / Yle
Päivi Meritähti

Porin Kirjurinluodon konserttiareenan viereen avataan heinäkuussa tilapäinen leirintäalue. Sen majoituskapasiteetti vaihtelee kesän aikana kymmenistä satoihin paikkoihin.

Eniten majoituspaikkoja on tarjolla Suomi-areenan ja Pori Jazzin päätösviikonloppuna 15.–17.7. Silloin alueella on 250 sähköllistä karavaanipaikkaa, 50 sähkötöntä paikkaa ja 45 moduulimajoitusmökkiä.

– Juuri ennen superviikkoa aukeava leiriytymisalue on mahtava apu kesän akuuttiin majoitustilanteeseen. Tuleva kesä edetään leiriytymisalueen osalta pilottimaisena kokeiluna ja jatkossa alueen käyttö menee pidempiaikaiseen kilpailutukseen, tapahtuma-asiantuntija Eija Joensuu kertoo Porin kaupungin tiedotteessa.

Majoituspaikkojen määrä vaihtelee

Porispere-viikonloppuna 5.–6.8. leirintäalueella ei ole mökkejä. Karavaanipaikkoja on noin 100–150.

Tapahtumien välisenä aikana karavaanipaikkoja on tarjolla joitakin kymmeniä.

Alueella on sähköinen kulunvalvonta sekä WC- ja suihkutilat.

Leirintäalueen toiminta käynnistyy 8. heinäkuuta ja ajanvaraus noin kuukautta aiemmin. Alueen ylläpidosta ja toiminnasta vastaa tänä kesänä Lentävä Mökki Oy.

Kuuntele tästä uusimmat Ylen radiouutiset Satakunnasta.

Lue täältä uusimmat Yle Uutiset Satakunnasta.

Suosittelemme sinulle