Hyppää sisältöön

Poliisi on saanut uusia vihjeitä liittyen Pekka Tuukkasen katoamiseen – perholaismies katosi jäljettömiin vuonna 2004

Uudet vihjeet ovat liittyneet poltettuun autoon, jonka poliisi arvioi liittyvän samana päivänä Kinnulasta kadonneeseen mieheen. 

Pekka Tuukkasesta ei ole tehty havaintoja heinäkuun 2004 jälkeen. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen tai tapaturman uhriksi.  Kuva: Pekka Tynell / Yle

Poliisi on saanut alkuvuoden aikana useita yleisövihjeitä liittyen vuonna 2004 perholaisen Pekka Tuukkasen katoamistapaukseen.

Uudet vihjeet ovat liittyneet valtatie 13 varrella poltettuun Mazda 626 -autoon, jonka poliisi arvioi liittyvän samana päivänä Kinnulasta kadonneeseen Tuukkaseen.

Tutkinnanjohtaja ja rikoskomisario Paavo Tuominen keskusrikospoliisista kertoo, että vihjeitä käydään läpi, mutta kaikkia niistä ei ole pystytty vielä tarkistamaan.

– Auton identiteetin selvittäminen on edelleen työn alla, eikä toistaiseksi ole osunut oikeaa autoa kohdalle, Tuominen kertoo.

Tuukkasen katoaminen nousi uudelleen esille viime joulukuussa, kun poliisi kyseli uusia vihjeitä jopa 18 vuotta sitten kadonneen perholaismiehen liikkeistä.

Rikosasia muuttuu murhatutkinnaksi heinäkuussa 2024, ellei rikosasiaan tule mitään selvyyttä sitä ennen. Pohjanmaan poliisi tutkii tapausta edelleen Keskusrikospoliisin kanssa.

Vuonna 1963 syntyneestä Pekka Tuukkasesta ei ole tehty havaintoja 26.7.2004 jälkeen. Hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Lue myös:

KRP aloittanee murhatutkinnan 18 vuotta sitten kadonneen Pekka Tuukkasen tapauksessa – poltetun auton uskotaan ratkaisevan mysteerin

Suosittelemme sinulle