Hyppää sisältöön

Vaarallinen tilanne Huuhkajien pelissä: Richard Jensen oli saada soihdusta päähän – "Vasta sen jälkeen huomasin, että se oli aika lähellä"

Yle Urheilun asiantuntija Antti Pohja lyttäsi romanialaisten kannattajien toiminnan älyttömäksi. Huuhkajat kärsi 0–1-tappion Bukarestissa.

Huuhkajien Romania-pelissä vaaratilanne: soihdut lensivät kentälle

Bukarestissa pelattu Romanian ja Suomen välinen jalkapallokamppailu keskeytyi ensimmäisellä puoliajalla, kun romanialaisfanit alkoivat heittää soihtuja kentälle.

Ottelu oli keskeytyksissä useita minuutteja, kunnes palaneet soihdut saatiin siivottua kentältä. Yle Urheilun asiantuntija Antti Pohjan mukaan yksi soihduista lensi lähelle Huuhkajien pelaajaa Richard Jenseniä.

– Ei tuossa ole järjen kanssa enää mitään tekemistä. Kun puolen metrin päähän pelaajasta lentää palava soihtu, ollaan riskirajoilla, Pohja kauhisteli.

Jensen suhtautui ottelun jälkeisessä haastattelussa vaaralliseen tilanteeseen viileästi.

– Vasta sen jälkeen huomasin, että se oli aika lähellä. Se olisi voinut osua, mutta onneksi ei kuitenkaan, toisen A-maaottelunsa pelannut Jensen totesi.

Romanialaiskannattajat sytyttivät soihtuja katsomossa ja viskoivat niitä kentälle. Kuva: EPA-EFE/All Over Press

Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Jensen sanoi törmänneensä seurajoukkueensa Roda JC:n peleissä fanaattisiin kannattajiin.

– Silloin tällöin, mutta onhan se aikamoista, että matsi pitää stopata hetkeksi. Valitettavasti aina välillä sellaisia tulee. Pitää vaan keskittyä omaan tekemiseen, puolustaja kiteytti.

Huuhkajat hävisi Romanialle 0–1. Suomen seuraava peli on jo tiistaina vieraissa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Suora lähetys pelistä nähdään Yle Areenassa ja TV2:ssa klo 21.15.

Katso Romania–Suomi-ottelun huippuhetket.

Lue myös:

Huuhkajille ensimmäinen tappio Kansojen liigassa – maalipaikkojen tuhlailu kostautui Romaniaa vastaan

Romania kaatoi Suomen 1–0, Huuhkajien pelaajat manasivat hukattuja paikkoja – katso kohokohdat

Suosittelemme sinulle