Hyppää sisältöön

Oululainen Oliver Helander varmisti paikkansa miesten keihäänheiton MM-finaalissa

Helander heitti karsinnoissa kerran, ja tulos 82,41 metriä riitti kuudenteen sijaan. Myös Lassi Etelätalo on mukana sunnuntaina aamyöllä Suomen aikaa alkavassa loppukilpailussa, tuloksella 80,03. Limingasta tuleva Toni Keränen karsiutui.

Oliver Helander.
Oliver Helander säästi heittokättään finaaliin. Hän leiskautti karsintalohkossaan vain yhden heiton ja sen jälkeen seurasi, tarvitaanko enää uutta heittoa finaaliin pääsemiseksi. Sitä ei tarvittu. Kuva: Lehtikuva
Hanna Holopainen

Oulun Pyrinnön Oliver Helander on päässyt miesten keihäänheiton finaaliin yleisurheilun MM-kisoissa Yhdysvaltain Oregonissa.

Helander heitti aamuyöllä Suomen aikaa olleissa karsinnoissa vain avausheiton, ja tulos 82,41 metriä riitti kuudenteen sijaan.

Myös toinen suomalainen, Lassi Etelätalo on mukana viikonlopun loppukilpailussa, hän pääsi siihen karsinnoista viimeisenä, tuloksella 80,03.

Limingan Niittomiehiä edustava Toni Keränen karsiutui, hän heitti 78,52 metriä.

Miesten keihäänheiton MM-finaalissa kisaa 12 karsintojen parasta heittäjää. Loppukilpailu lähetetään Yle TV2:lla, ja se alkaa sunnuntaiaamuna 24. heinäkuuta kello 4.35 Suomen aikaa.

Miesten keihään karsintojen paras oli grenadalainen Anderson Peters tuloksella 89,91.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Suosittelemme sinulle