Hyppää sisältöön

Poliisi kaipaa silminnäkijöitä Laitilan onnettomuudelle – 14-vuotiaan pyöräilijän ja kuorma-auton törmäys johti kuolemaan

Onnettomuus sattui Laitilassa Ukitiellä, Sillankorvan jälkeen. Poika oli matkalla polkupyörällä kohti Uuttakaupunkia, kun kuorma-auto lähti ohittamaan häntä.

Poliisi -kyltti.
Poliisi kaipaa silminnäkijöitä maanantaiselle Laitilan onnettomuudelle. Kuvituskuva. Kuva: Matias Juho Aleksi Väänänen / Yle
Tarja Hiltunen

Lounais-Suomen poliisi pyytää yleisöltä havaintoja maanantaina Laitilassa sattuneesta polkupyöräilijan ja kuorma-auton yhteentörmäyksestä.

Onnettomuudessa loukkaantui 14-vuotias poika, joka menehtyi myöhemmin sairaalassa vammoihinsa.

Tilanne tapahtui Ukitiellä kello 12.30, kun kuorma-autoilija lähti ohittamaan polkupyöräilijää. Poliisi pyytää tiedotteessaan onnettomuuden silminnäkijöiltä havaintoja ja tietoja tilanteesta.

Havainnot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Poliisi kertoi tiistaina selvittävänsä, syyllistyikö kuorma-auton kuljettaja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kuolemantuottamukseen.

Suosittelemme sinulle