Hyppää sisältöön

Pyhäjärvellä mies löytyi hukkuneena veneen vierestä – veneessä oli päihtynyt mies

Poliisi pyytää nyt mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta. Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään.

Poliisitunnus hihamerkkinä.
Kuvituskuva. Kuva: Kristiina Lehto / Yle
Päivi Annala,
Risto Ukkonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Mies löytyi hukkuneena keskiviikkona aamulla Pyhäjärvellä Hietasaaren kaakkoispuolella. Veneessä oli päihtynyt mies ja hukkunut mies oli veneen vieressä. Vainaja on paikkakuntalainen noin 40-vuotias mies.

Poliisi pyytää nyt mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havaintonsa tapahtuneesta.

Poliisin alustavien tietojen mukaan miehet olivat olleet kalastamassa, kunnes veneen potkuri oli sotkeutunut rysään. Eräs silminnäkijä oli havainnut veneen tapahtumapaikalla jo edellisenä päivänä kello 15 aikaan.

Hälytys Pyhäjärven Hietasaaren vesiliikenneonnettomuudesta tuli keskiviikkona kello 7.30 jälkeen. Pelastustöitä tehtiin Hietasaaren lähettyvillä noin 12 km Pyhäjärven kaupungin keskustasta etelään.

Päivystävän palomestari Tapio Saastamoisen mukaan ihmisiä oli kohteessa veden varassa ja pelastustehtävä koski yhtä venettä.

Pyhäjärvellä Pohjois-Pohjanmaan eteläosissa aamulla alkanut Jokilaaksojen pelastuslaitoksen vesipelastustehtävä päättyi aamulla kello 10 jälkeen.

Uutista päivitetty 3.8. kello 15.07 tiedoilla hukkuneesta miehestä ja poliisin pyynnöstä silminnäkijöille ilmoittaa havainnoista.

Suosittelemme