Hyppää sisältöön

Tommi Mäen kuuleminen aiheutti kriittisiä puheenvuoroja Kokoomuksen sisällä – Viinamäki: Kunnon keskustelu säännöistä paikallaan

Valtuustoryhmä jää kuitenkin odottamaan, miten muut puolueet ja niiden ryhmäpuheenjohtajat asiaan suhtautuvat.

Vaasa Festivalin promoottori Tommi Mäki
Kuva: Tuomo Rintamaa / Yle
Sebastian Björklund

Kokoomuksen valtuustoryhmä kokoontui tänään kuulemaan Tommi Mäkeä sekä keskustelemaan siitä, miten syntyneeseen kohuun suhtaudutaan puolueessa.

Valtuustoryhmän ensimmäisen varapuheenjohtajan Anne-Marie Viinamäen mukaan keskustelu oli osittain hyvinkin kriittistä Mäen toimintaa ja esille noussutta tapausta kohtaan.

– Halusimme kuulla ja antaa Mäelle mahdollisuuden kertoa, mitä on tapahtunut. Nyt jäämme odottamaan lisätietoja, jos sellaisia mahdollisesti tulee.

Viinamäki toteaa myös, että puolue jää odottamaan ryhmäpuheenjohtajien kokoontumista aiheesta ja kuuntelemaan muiden ryhmien ajatuksia.

Tommi Mäen poistuttua kokouksesta loppuryhmä jäi jatkamaan keskustelua.

– Kriittisiäkin keskusteluja käytiin. Haluamme käydä [keskustelua] muidenkin kanssa. Nyt kyseessä sattui olemaan kokoomusryhmän valtuutettu, mutta onko Vaasan kaupugilla selkeät säännöt, kuinka toimia? Kunnon keskustelu on nyt paikallaan, Viinamäki toteaa.

Lue lisää:

Vaasan valtuuston puheenjohtajaan Strandiin oltu yhteydessä Tommi Mäen toiminnasta jo keväällä - Tolppanen: "Mäen toiminnassa ei mitään väärää"

Tunnettu paikallispoliitikko ja festivaalijärjestäjä Tommi Mäki kiistää vaikuttaneensa Vaasan kaupungin kaavoitukseen – kilpailevan yrityksen suunnitelmat jäissä

Suosittelemme sinulle