Hyppää sisältöön

Kaksi moottoripyöräilijää kuoli kolareissa – Kouvolan turman uhri suistui tieltä ja löytyi vasta aamulla talon pihalta

Toisessa tapauksessa nuori mies kuoli törmättyään kallioon Kuopiossa.

Poliisimaijan kylki.
Poliisi epäilee, että 1970-luvulla syntynyt päijäthämäläinen mies ajoi huomattavaa ylinopeutta tieosuudella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus.  Kuva: Johanna Lehtola / Yle
Mari Siltanen

Tieltä suistunut moottoripyöräilijä on kuollut Kouvolassa. Kuski menetti poliisin mukaan moottoripyöränsä hallinnan loivasti oikealla kääntyvässä kaarteessa sunnuntain ja maanantain välinä yönä Liikkalassa.

Hänet löydettiin kuolleena maanantaina aamulla seitsemän aikaan yksityiskiinteistön pihalta.

Poliisi epäilee, että 1970-luvulla syntynyt päijäthämäläinen mies ajoi huomattavaa ylinopeutta tieosuudella, jossa on 50 km/h nopeusrajoitus.

Kuski osui ensin vasemmalla tienreunassa olleen maakellarin kattorakenteisiin. Tämän jälkeen moottoripyöräilijä osui betoniseen rumpukaivoon sekä puuhun, josta kuljettaja ja moottoripyörä ajautuivat erilleen pidemmälle yksityiskiinteistön pihaan.

Onnettomuudessa ei ollut muita osallisia.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä kuolemansyyntutkintana.

Kuopiossa 21-vuotias paikkakuntalainen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa maanantai-iltana.

Kuljettaja ajoi pitkällä suoralla silminnäkijöiden mukaan reilua ylinopeutta. Hän menetti moottoripyörän hallinnan ja törmäsi kallioon.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyntutkintana.

Suosittelemme sinulle