Hyppää sisältöön

Outokumpuun haetaan nyt uutta kaupunginjohtajaa

Nykyinen kaupunginjohtaja Pekka Hyvönen jää eläkkeelle vuodenvaihteessa. Uuden kaupunginjohtajan hakuaikaa on kolmisen viikkoa.

outokummun kaupungintalo ja omenapuu sen edessä
Uuden kaupunginjohtajan toivotaan olevan läsnä myös tavallisten outokumpulaisten arjessa. Kuvituskuvassa Outokummun kaupungintalo. Kuva: Jarkko Kumpulainen / YLE
Emilia Saukkonen

Outokummun uuden kaupunginjohtajan haku on käynnissä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto ja johtamiskokemus. Eduksi katsotaan myös kokemus tai perehtyneisyys kunnallishallintoon ja lainsäädäntöön. Lisäksi elinkeinoelämän, yrittäjyyden ja teollisuuden tuntemuksesta kerrotaan olevan hyötyä.

Kaupunginjohtajan toivotaan johtavan Outokummun kaupunkikonsernia asiantuntevalla otteella sekä olevan läsnä myös tavallisten kaupunkilaisten arjessa.

Nykyinen kaupunginjohtaja Pekka Hyvönen jää eläkkeelle. Hän toimii Outokummun kaupunginjohtajana vielä tämän vuoden loppuun saakka.

Uuden kaupunginjohtajan löytämiseksi Outokummun kaupunki käynnisti myös rekrytointikampanjan. Sen keulakuvana toimii outokumpulaislähtöinen yrittäjä ja startup-sijoittaja Kim Väisänen.

Kaupunginjohtajan haku kestää syyskuun 25. päivään asti. Lisätietoja virasta ja rekrytointokampanjasta löydät täältä (siirryt toiseen palveluun).

Suosittelemme sinulle