Hyppää sisältöön

Poliisi pyytää havaintoja kesäkuussa kadonneesta 25-vuotiaasta miehestä ja hänen seurassaan liikkuneista: yksi vangittu murhasta epäiltynä

Poliisi on myös kiinniottanut useita henkilöitä asian tutkintaan liittyen. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen Pohjois-Savon alueella. Miehen tiedetään liikkuneen ainakin Varkauden seudulla.

Poliisin logo poliisiauton nokassa.
Arkistokuva poliisiautosta. Kuva: Mari Siltanen / Yle
Meri Remes
Avaa Yle-sovelluksessa

Kesäkuussa kadonneen 25-vuotiaan miehen katoamisen tutkinta on muuttunut henkirikostutkinnaksi, tiedottaa poliisi.

Tehtyjen selvitysten perusteella miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi Pohjois-Savossa. Helsingin poliisi pyysi jo elokuussa havaintoja 25-vuotiaasta miehestä, joka oli ollut kateissa kesäkuun puolivälistä lähtien. Tuolloin hänen epäiltiin liikkuvan Pohjois-Karjalan alueella.

Pohjois-Savon käräjäoikeus on nyt vanginnut poliisin esityksestä yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Lisäksi poliisi on kiinniottanut henkilöitä asian tutkintaan liittyen. Esitutkinta on siirretty Itä-Suomen poliisilaitokselle.

Poliisi pyytää havaintoja kesäkuussa Varkauden alueella liikkuneen miehen seurassa olleista henkilöistä sekä mahdollisista ajoneuvoista.

Havainnot ja tiedot kadonneeseen mieheen liittyen voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää esitutkinnan edetessä. Poliisi ei vielä pysty tutkinnallisista syistä tiedottamaan asiasta enempää.

Suosittelemme sinulle