Hyppää sisältöön

Riveria tekee tiivistä yhteistyötä maakunnan yritysten kanssa

Lähes puolet Pohjois-Karjalan yritysten suhdannekyselyyn osallistuneista kertoi, että heillä on yhteistyötä ammattikoulutusta järjestävän Riverian kanssa. Määrä on korkein koko Suomessa.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus tutustui Nurmeksessa ammattikoulutukseen.
Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymän hallitus tutustui kokouksessaan Nurmeksessa myös ammattikoulutukseen kaupungissa. Kuva: Riveria
Marja-Liisa Kämppi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tekee onnistunutta yhteistyötä maakunnan yritysten kanssa.

Syksyn yritysbarometrissä 46 prosenttia kyselyyn vastanneista pohjoiskarjalaisista yrityksistä kertoi, että heillä on yhteistyötä toisen asteen ammatillisten oppilaitosten kanssa.

Määrä on korkein koko Suomessa. Keskimäärin yhteistyötä ammattikoulujen kanssa tekee vajaat 30 prosenttia pien- ja keskisuurista yrityksistä.

Pohjois-Karjalassa toisen asteen ammattikoulutuksesta vastaa Riveria.

Maan keskiarvon ylitti maakunnassa kolme asiaa: koulutusyhteistyö, innovaatioihin liittyvä kehitys ja erilainen uusien tuotteiden testaus.

Kuntayhtymän rehtori Esa Karvinen on tyytyväinen, että Riveria on pystynyt vastaamaan osaavan työvoiman tarpeeseen maakunnassa.

Kuntayhtymän hallitus käsitteli PK-yritysbarometrin (siirryt toiseen palveluun) tuloksia kokouksessaan Nurmeksessa torstaina.

Suosittelemme sinulle