Hyppää sisältöön

Keski-Suomen hyvinvointialueelle on valittu uusia johtajia: Juha Paloneva vastaa sairaalasta ja osastohoidosta Keski-Suomessa

Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen neljän eri vastuualueen johtajat on valittu toistaiseksi voimassa oleviin tehtäviin.

Sairaanhoitopiirin johtaja Juha Paloneva on valittu Keski-Suomen hyvinvointialueen sairaalapalvelujen vastuualuejohtajaksi. Kuva: Jaana Polamo / Yle
Marja Roiha

Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelujen neljän eri vastuualueen johtajat on valittu.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Juha Paloneva on valittu sairaalapalvelujen vastuualuejohtajaksi. Sairaalapalvelut vastaa Sairaala Novan toiminnasta sekä muun muassa päivityksestä ja osastohoidosta koko Keski-Suomessa.

Laaja-alaisen sote-keskuksen vastuualuejohtajaksi on valittu seututerveyskeskuksen toimitusjohtaja Eva Pihlamaa-Tuononen. Laaja-alaisen sote-keskuksen tehtävänä on tuottaa keskisuomalaisten tarvitsemat terveysasema- ja sosiaalipalvelut, mielenterveys- ja päihdepalvelut, kuntoutuspalvelut sekä hammashoidon palvelut.

Lasten, nuorten ja perheiden palvelujen vastuualuejohtajaksi siirtyy palvelujohtajana toimiva Päivi Kalilainen. Hän toimii tällä hetkellä Jyväskylän kaupungin perheiden ennalta ehkäisevien palvelujen palvelujohtajana.

Koti- ja asumispalvelujen vastuualuejohtajaksi valittiin Tuija Koivisto. Keski-Suomen hyvinvointialueen sote-valmistelijana toimivalla Koivistolla on pitkäaikainen kokemus vanhustyönjohtajan tehtävistä sekä perusturvan palveluiden johtamisesta.

Vastuualuejohtajien virat täytetään toistaiseksi voimassa olevana ensi vuoden alusta lähtien. Virkaan valitut otetaan mahdollisesti määräaikaiseen virkaan loppuvuoden aikana vuoden loppuun asti.

Suosittelemme sinulle