Hyppää sisältöön

Oulussa työttömiä kannustetaan liikkumaan: loppuvuonna tarjolla ilmainen päiväliikkujan kuntokortti

Kaupungin liikuntaedun saa Oulun uimahalleihin ja kaupungin kuntosaleille päiväsaikaan. Edun voi ladata loka–joulukuussa Waltti- tai OuluCard-korteille, ja se on voimassa kolme kuukautta latauspäivästä.

Oulun uimahalli Raksilassa.
Raksilan uimahalli on yksi päiväliikkujan kuntokortin kohteista. Kuva: Taneli Kärki / Yle
Hanna Holopainen
Avaa Yle-sovelluksessa

Oululaiset työttömät työnhakijat saavat tänä syksynä maksuttoman päiväliikkujan kuntokortin kaupungin uimahalleihin ja kuntosaleille.

Maksuttoman kolmen kuukauden jakson saa ladattua Waltti-kortille tai OuluCardille. Aika alkaa kulumaan latauspäivästä. Latausmahdollisuus on 3.10–31.12.2022.

Oulun kaupungin liikuntaetuun ovat oikeutettuja TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaana olevat oululaiset työttömät työnhakijat.

Uintietu käy uintiin ja vesivoimisteluihin Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kuntosalietu käy Raksilan ja Raatin uimahalleissa, Jatulin ja Oulunsalon liikuntakeskuksissa, Ouluhallissa, Vorellissa Yli-Iissä sekä Ylikiimingin kuntosalilla.

Edulla pääsee liikuntapaikkoihin aina arkisin kello 16 asti.

Jos Waltti-korttia tai OuluCardia ei vielä ole, voi sen hankkia liikuntapaikkojen palvelupisteiltä sekä Oulunsalon yhteispalvelupisteeltä. Hinta on 3,30 euroa.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

Aiheesta voi keskustella tiistaihin 20. syyskuuta kello 23 asti.

Suosittelemme