Hyppää sisältöön

Brad Pittin ja Nick Caven taidenäyttely Tampereella saa huomiota CNN:lla ja maailmalla – tunteikas kommentti Ylelle leviää mediassa

Tampereella piipahtaneiden tähtien ensimmäinen taidenäyttely saa huomiota.

Taide on herkistänyt näyttelijän pohtimaan rehellisesti elämän ratkaisuja. Toimittajana Anu Leena Hankaniemi, kuvaus ja editointi Jani Aarnio.
Anu Leena Hankaniemi
Avaa Yle-sovelluksessa

Supertähtien Brad Pittin ja Nick Caven taideteokset saavat huomiota maailmanlaajuisesti.

Asiasta kertovat suurista medioista esimerkiksi CNN ja Guardian.

Näyttely ja sitaatti on herättänyt huomiota myös esimerkiksi Independentissä, Rolling Stonessa, The Art Newspaperissa, Toronto Sunissa ja Usa Todayssa.

Tampereella avautui viikonloppuna harvinainen taidenäyttely, jossa kuvanveistäjä Thomas Houseago toi esille ensimmäistä kertaa maailmassa myös maailmantähtien, näyttelijä Brad Pittin ja muusikko Nick Caven, taidetta.

CNN kertoo, kuinka näyttelijä alkoi tehdä tehdä taidetta sen jälkeen, kun erosi riitaisesti Angelina Joliesta vuonna 2017.

Mediat käyttävät Pittin kommenttia Ylelle. Esimerkiksi Guardian viittaa Yleen.

– Minulle kyse on itsereflektiosta. Kuinka ihmissuhteeni ovat menneet pieleen, missä olen astunut harhaan. Olen tehnyt radikaalin inventaarion itsestäni ja miettinyt, missä olen satuttanut muita ja hetkiä kun olen ollut väärässä, Brad Pitt kertoi Ylen haastattelun videossa.

Mitä ajatuksia uutinen herättää? Voit kommentoida 22.9. kello 23. asti.

Täydennetty 22.9.2022 kello 9.17, kun CNN korjasi linkin Yleen.

Lue lisää:

Supertähdet Brad Pitt ja Nick Cave yllätyskäynnillä Tampereella: Esittelevät omaa taidettaan ensi kertaa, taustalla koskettava tarina

Supertähdet jännittivät ja nauttivat nuotiosta – tällainen oli Brad Pittin ja Nick Caven viikonloppu Tampereella, ja näin salaisuus piti

Suosittelemme