Hyppää sisältöön

Tennisyleisö sai venäläistähden jälleen raivon partaalle – katso video Daniil Medvedevin ala-arvoisesta käytöksestä

Daniil Medvedev hermostui yleisön buuaukseen heitettyään mailansa Metzin ATP-turnauksessa.

Daniil Medvedev.
Daniil Medvedev on entinen maailmanlistan ykkönen. Kuva: EPA-EFE / All Over Press
Sakari Lund
Avaa Yle-sovelluksessa

Entisen tenniksen maailmanlistan ykkösen Daniil Medvedevin käyttäytyminen yleisöä kohtaan on jälleen herättänyt kohua. Nykyään maailmanlistalla neljäntenä oleva venäläispelaaja kohtasi konkaripelaaja Stan Wawrinkan Metzin ATP-turnauksessa Ranskassa.

Kun Medvedev oli tappiolla kolmatta erää 0–2, hän hermostui tehtyään virheen ja heitti mailansa kenttään. Ranskalaisyleisö buuasi ja tästä Medvedev hermostui entistä enemmän. Hän alkoi tehdä "apinaeleitä" yleisön suuntaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Medvedevin ja yleisön välit ovat kiristyneet. Esimerkiksi vuonna 2019 US Openissa kävi vastaavalla tavalla, tosin turnauksen jatkuessa välit paranivat.

Wawrinka voitti lopulta Medvedevin 6–4, 6–7, 6–4 ja otti pitkästä aikaa parhaan voittonsa. Samassa turnauksessa Emil Ruusuvuoren urakka päättyi eilen, mutta Harri Heliövaara pelaa lauantaina nelinpelin välierissä.

Lue myös:

Roger Federerin 14-vuotiaasta tuntenut Jarkko Nieminen näki läheltä, mikä erotti sveitsiläisen muista – murskaa yhden Federeriin liitetyn myytin

Suosittelemme