Hyppää sisältöön

Kaupan myyjä loukkaantui vakavasti ryöstössä Vantaalla – poliisi julkaisi kuvan epäillystä miehestä

Poliisi epäilee teosta nuorehkoa miestä. Vantaan Korsossa sijaitsevan kaupan myyjä on edelleen sairaalahoidossa.

Poliisi ei ole vielä tavoittanut epäiltyä. Kuva: Jorge Gonzalez / Yle

Vantaan Korsossa on tapahtunut aseellinen ryöstö maanantai-iltana kello kahdeksan jälkeen.

Poliisi epäilee tapauksessa nuorehkon miehen puukottaneen Korson Kulomäessä sijaitsevan K-Kaupan myyjää.

Epäilty vei kaupasta myös pienen summan rahaa. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä ja törkeänä pahoinpitelynä.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan myyjä sai tilanteessa leikkaushoitoa vaativia vammoja, mutta hänen tilansa on vakaa. Myyjä oli tiistaiaamuna edelleen sairaalahoidossa.

Epäilty lähti karkuun juosten, eikä häntä ole onnistuttu tavoittamaan. Poliisin mukaan epäilty mies oli pukeutunut valkoisiin Adidaksen tennareihin, mustiin housuihin ja harmaaseen huppariin, jonka alla oli musta pipo. Epäilty oli peittänyt kasvonsa maskilla. Epäillyllä oli mukana valkoinen muovikassi, johon hän laittoi kassalippaasta anastamansa rahat.

– Poliisin partion saapuessa kohteeseen epäilty tekijä oli ehtinyt jo poistua paikalta Teeritien suuntaan ja heti kaupan nurkalta Maauunitien suuntaan. Viimeinen havainto epäillystä tekijästä on osoitteessa Maauunintie 25 sijaitsevan grillikatoksen takaa, kertoo tutkinnajohtaja rikoskomisario Tero Tyynelä poliisin tiedotteessa.

Poliisi on julkaissut epäillystä kuvan (siirryt toiseen palveluun).

Poliisin mukaan kuvassa näkyvää epäiltyä ei pidä lähestyä, vaan kaikki akuutit havainnot hänestä tulee soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Muut vihjeet poliisi pyytää soittamaan numeroon 050 399 9026.

Suosittelemme sinulle