Hyppää sisältöön

Savo Volley voi joutua pelaamaan lauantain vierasottelun ilman passaria – toiminnanjohtaja: "Ihan farssi, sama kuin jääkiekossa ei olisi maalivahtia"

Kuopiolaisen Savo Volleyn molemmat passarit ovat loukkaantuneet, minkä vuoksi ottelu Akaa-Volleyta vastaan pelataan Siilinjärvellä vasta 15. lokakuuta. Sen sijaan huomista vierasottelua ei saatu siirrettyä.

Savo Volleyn uusi passari Maciej Madej loukkasi jalkapohjan jänteensä tiistain ottelussa VaLePaa vastaan. Toisella Savo Volleyn passarilla on puolestaan sormi murtunut. Kuva: Savo Volley

Kuopiolainen Savo Volley joutuu pelaamaan lentopallon Mestaruusliigan lauantain vierasottelun Hurrikaani Loimaata vastaan molempien passarien loukkaantumisesta huolimatta.

Savo Volleyn toiminnanjohtaja Antti Siltala ei ymmärrä, miksei ottelun siirtäminen onnistunut.

– Pidin ihan selvänä juttuna, että peli siirretään. Eilen tuli kuitenkin päätös, että peli on pelattava. Meillä on Mestaruusliigan kanssa eri näkemys siitä, mitä säännöt sanovat ottelujen siirroista.

Siltala ei usko, että korvaavaa passaria löydetään tällä aikataululla.

– Pelaaminen ilman passaria on ihan farssi. Sama kuin jääkiekossa pelaisi koko ottelun ilman maalivahtia tai pesäpallossa ilman lukkaria, Siltala vertaa.

Sen sijaan Savo Volleyn kotiavaus Akaa-Volleyta vastaan saatiin siirrettyä reilulla viikolla. Ottelu pelataan Siilinjärvellä lauantaina 15. lokakuuta.

Otsikkoa täsmennetty 30.9.2022 kello 16:15: Otsikko muutettu muodosta joutuu pelaamaan muotoon voi joutua pelaamaan ilman passaria.

Suosittelemme sinulle