Hyppää sisältöön

Bloomberg: Musk on valmis jatkamaan kaupantekoa Twitteristä alkuperäisellä hinnalla

Yhtiön osakekurssi pomppasi tiistaina jopa 18 prosentin nousuun ennen kuin kaupankäynti keskeytettiin

Musk on ehdottanut alkuperäistä 54,2 dollarin osakekohtaista hintaa yritykselle lähettämässään kirjeessä, kertovat Bloombergin lähteet. Kuva: APFootage / Alamy/All Over Press

Miljardööri Elon Musk on valmis jatkamaan kaupantekoa viestipalvelu Twitteristä alkuperäisellä tarjoushinnalla, kertoo uutistoimisto Bloomberg.

Musk on ehdottanut alkuperäistä 54,2 dollarin osakekohtaista hintaa yritykselle lähettämässään kirjeessä, kertovat Bloombergin lähteet. Tämä tarkoittaa 44 miljardin dollarin summaa koko osakekannasta.

Musk teki ostotarjouksen teknologiayhtiöstä huhtikuussa. Myöhemmin kevään ja kesän aikana hän on yrittänyt vetäytyä tarjouksesta vedoten Twitterin toimintaan ja sen tarjoamien tietojen puutteellisuuteen. Musk on vääntänyt some-yrityksen kanssa kättä esimerkiksi palvelussa olevien vale- ja bottitilien määrästä.

Heinäkuussa Musk ilmoitti peruvansa Twitter-kaupan. Yhtiö nosti Muskia vastaan kanteen, jossa se pyysi tuomioistuimen määräämään Muskia yrityskaupan toteuttamiseen.

Teknologiayhtiön kurssi on sahannut Wall Streetillä villisti vuoden aikana ostokiistan eri vaiheiden tahdissa. Tarjoushintaa koskevan tiedon jälkeen yhtiön osakekurssi pomppasi jopa 18 prosentin nousuun ennen kuin kaupankäynti keskeytettiin.

Lue lisää:

Elon Musk peruu kohutun 44 miljardin dollarin Twitter-kaupan – Twitter aikoo saada kaupan päätökseen oikeusteitse

Twitter-botit uhkaavat kaataa Elon Muskin miljardikaupan – Arttu ja Inkeri synnyttivät suomea puhuvan rokotevastaisen botin päivässä

Analyysi: Elon Musk haluaa Twitteristä kansalaistorin, jolla syntyneet ideat siivittävät ihmiskunnan tähtiin – hänen suunnitelmansa puhuvat muuta

Suosittelemme sinulle