Hyppää sisältöön

Kuuntele kuinka kainuulainen koiraurheilu ottaa harppauksen eteenpäin – Kajaaniin valmistuu noin 1000 neliömetrin kokoinen koiraurheiluareena

Kainuulaisten koiraharrastajien High Five Agility Team on hakenut pitkään sopivaa kohdetta ja nyt sellainen on löytynyt Kehräämöntieltä Variskankaalta.

Hanna-Mari Mustosella ja Jenni Mustosella on sylissä agility-koirat Myy ja Ruu.
High Five Agility Teamin Hanna-Mari Mustonen ja Jenni Mustonen ovat tyytyväisiä uudesta koiraurheiluareenasta. Kuva: Arto Loukasmäki / Yle
Sanna Kähkönen,
Arto Loukasmäki
Avaa Yle-sovelluksessa

Kajaaniin valmistuu Kainuun ensimmäinen koiraurheiluareena.

Kainuulaisten koiraharrastajien High Five Agility Team on hakenut pitkään sopivaa kohdetta ja nyt sellainen on löytynyt Kehräämöntieltä Variskankaalta.

Noin tuhannen neliön halli jaetaan kahteen kenttään, joihin tulee täydet agility-estesarjat.

Samalla harjoittelupuitteet paranevat merkittävästi ja kainuulainen koiraurheilu tekee suuren harppauksen eteenpäin, kertovat High Five Agility Teamin Hanna-Mari Mustonen ja Jenni Mustonen.

Harrastajat riemuitsevat pitkän uurastuksen tuloksesta, jonka myötä he saavat käyttöönsä puolilämpimän ja kisamittaisen hallitilan. Treenipuitteet paranevat areenan myötä merkittävästi.

Kajaanissa Kehräämöntiellä sijaitseva areena on kooltaan noin 1000 neliömetriä.

Molemmille kentille tulee käyttöön täydet agility-estesarjat.

Koiraurheiluareenan myötä toiminta laajenee ja paikassa tullaan järjestämään viikkoryhmien lisäksi ison kentän treenejä.

Aiheesta voi keskustella tiistaihin 12. lokakuuta kello 23:een asti.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

Suosittelemme sinulle