Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Tiikerit päätti runkosarjan tappioon

Tiikerit päätti lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan niukkaan tappioon, kun se kotikentällään joutui taipumaan viisieräisen väännön jälkeen Korson Vedolle luvuin 2-3 (23-25, 17-25, 25-21, 25-18, 8-15). Kyseessä oli viides peräkkäinen ottelu, josta Tiikerit nappasi tililleen vähintäänkin yhden pisteen.

Pelaajat verkolla.
Kuva: YLE / Petri Kuikka
Avaa Yle-sovelluksessa

Vaisusti ottelun kotikentällään aloittanut kokkolalaisryhmä nousi kahden hävityn erän jälkeen pistetaisteluun mukaan, mutta hyvä kiri jäi kesken syötön vastaanoton petettyä ratkaisuhetkillä.

- Jos katsoo. mihin ottelu ratkesi, se oli Korson viidennen erän alussa hankkima 5-1 -johto. Silloin vastustajan kokenut osasto teki kovia ratkaisuja hankalissa paikoissa ja otti kerran yhdellä yhtä vastaan -torjunnan. Ne ovat niitä pelimiehen ratkaisuja, joissa kokemus tulee näkyviin. Se tilanne oli meille liikaa, pohti Tiikereiden päävalmentaja Ismo Tuominen.

Kausi jatkuu Tiikereiden osalta liigakarsinnoilla viikon kuluttua. Tuleva vastustaja ei ole vielä selvillä, mutta lähtökohta ottelusarjaan on Tuomisen mukaan selvä.

- Ne ovat painepelejä ja alku on todella tärkeä. Naaman värin pitää kentällä olla jotakin muuta kuin valkoinen. Meidän on otettava vastustajasta henkinen yliote heti ja näytettävä, että me olemme liigajoukkue ja aiomme sellaisena myös pysyä.

Suosittelemme sinulle