Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Tiikereille tappio liigakarsinnan avauspelissä

Mestaruusliigan karsinnat eivät käynnistyneet Kokkolan Tiikereiden kannalta toivotulla tavalla, kun ykkössarjan voittaja joensuulainen Riento nappasi kotikentällään avausvoiton luvuin 3-1 (23-25, 25-21, 28-26, 25-23). Liigapaikkaan vaaditaan kolme voittoa.

Lentopallojoukkue tauolla.
Kuva: YLE / Petri Kuikka
Avaa Yle-sovelluksessa

Tiikerit pystyi kirimään ensimmäisessä erässä voittoon ratkaisupalloissa, mutta muissa erissä vastaava ei enää onnistunut vaan joukkue joutui olemaan lähes koko ajan takaa-ajajan roolissa. Varsinkin syötön vastaanotossa Tiikereillä oli omat ongelmansa. Libero Janne Heikkilä olikin luonnollisesti pettynyt tappiollisen pelin jälkeen:

- Ennen kaikkea harmittaa se, että pelillisesti esitys oli meiltä tosi heikko. En tiedä, oliko liikaa yliyrittämistä tai puristusta, mutta pelaaminen ei ollut rentoa missään vaiheessa. Jo pelin alussa näki, että tulossa on vaikea peli. Vastaanotto ja laitapeli eivät toimineet koko ottelussa.

Riento ja Tiikerit kohtaavat seuraavan kerran perjantaina Kokkolassa. Heikkilä on vakuuttunut, että kotiyleisön edessä kokkolalaisryhmä tasoittaa puntit.

- Tiedossa oli, että tulossa on pitkä ottelusarja. Pureksitaan tämä peli pois alta ja perjantaina on ehdottomasti kova latinki. Jos vaan pystymme omalla hyvällä tasolla pelaamaan, mitään hätää ei silloin ole. Nyt pitää turha jännittäminen ja kipsi saada pelistä pois.

Suosittelemme sinulle