Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Tiikerit nöyrtyi Riennon käsittelyssä

Mestaruusliigapaikkansa puolesta pelaava Kokkolan Tiikerit hävisi sunnuntaina Joensuussa Riennolle suoraan kolmessa erässä luvuin 0-3 (24-26, 17-25, 13-25). Karsintasarja on keskiviikkona Kokkolassa katkolla joensuulaisryhmälle.

Lentopallo-ottelu.
Kuva: YLE / Petri Kuikka
Avaa Yle-sovelluksessa

Tiikereiden libero Janne Heikkilä ihmetteli ottelun jälkeen omiensa otteen katoamista hyvän alun jälkeen.

- Lopputulos oli kyllä jotain muuta kuin odotettiin. Ensimmäinen erä oli täysin meidän hallintaa ja johdimme 16-11. Kaikki kulki tosi hyvin, mutta sitten tehtiin muutama helppo virhe ja peli lähti kyllä täysin meidän käsistämme. Niukan avauserän tappion jälkeen tuomaritkin astuivat esiin. Siinä tuli todella monta kyseenalaista palloa ja me teimme pahimman, mitä siinä tilanteessa voi tehdä eli rupesimme riitelemään tuomareiden kanssa. Oma pelaaminen meni ihan alakanttiin ja kaikki energia meni tuomareiden suuntaan.

Sunnuntain pelin jälkeen Riento johtaa ottelusarjaa voiton 2-1 ja sillä on mahdollisuus varmistaa liigapaikka keskiviikkona Kokkolassa. Janne Heikkilä kuitenkin vakuuttaa, että hommaa ei ole vielä taputeltu.

- Toivottavasti me tästä sisuunnumme. Ottelusarja ei ole missään nimessä poikki. Viime vuonna olimme vastaavassa tilanteessa eli tappiolla voitoin 1-2, mutta sen jälkeen voitimme kaksi viimeistä peliä. Nyt pitää tehdä samalla tavalla. Tietenkään se ei ole missään nimessä helppoa, sillä vaikka kotona voittaisimme, ratkaisupeli on Joensuussa. Se vaatii meiltä kovan rutistuksen. Mutta on tässä nähty sekin, että omalla pelillä pystymme kyllä voittamaan. Nyt vaan on jätettävä kaikki ylimääräinen pois. Tästä on kasvot pestävä nopeasti ja näyttää, että näin huonoja me emme oikeasti ole.

Suosittelemme sinulle