Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 15 vuotta vanha

Mr. Lordi suunnittelee Rovaniemelle Monsterimaailmaa

Euroviisuvoittaja Lordin ympärille viritellään liiketoimintaa Rovaniemelle. Yhtyeen keulahahmon Tomi Putaansuun ja samaten rovaniemeläislähtöisen Arto Koivuharjun vastikään perustama Monsterica Oy etsii liiketiloja kaupunkiin sijoitettavalle Monsterimaailmalle.

Avaa Yle-sovelluksessa

Monsterica Oy:n toimitusjohtaja koivuharju sanoo, että Monsterimaailma halutaan ensisijaisesti kaupungin keskustaan Sampo-keskukseen, jonka edustalla oleva aukio on päätetty nimetä Lordi-aukioksi.

Lordin levy-yhtiö Sony BMG ja Santa Park ovat lisäksi neuvotelleet Lordimaailman sijoittamisesta joululuolaan. Santa Parkin toimitusjohtajan Wille Rajalan mukaan alustavissa keskusteluissa on pohdittu Lordin pukuja ja muuta rekvisiittaa esittelevän näyttelyn pystyttämistä Santa Parkiin.

Lordi saa Rovaniemeltä lahjoja, juhlan ja tontin Rovaniemen kaupunki on jo päättänyt antaa tunnustusta koko voittoisalle Lordi-yhtyeelle. Kaupunginhallitus päätti maanantaina, että Lordi saa nimikkoaukion kaupungin keskustaan. Yhtyeen jäsenet kutsutaan Rovaniemen kunniakansalaisiksi, ja laulaja Putaansuu saa valita itselleen omakotitalotontin Rovaniemeltä. Lisäksi kaupunki järjestää Lordille oman kansalaisjuhlan. Kaupungin viestintäpäällikön Mikko Jylhän mukaan juhla pidetään Lordi-yhtyeen Rovaniemeltä alkavan maailmankiertueen ensimmäisen konsertin yhteydessä 9. kesäkuuta. Juhlapaikkana on näillä näkymin uusi Lordi-aukio. STT, Lapin Radio

Suosittelemme