Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 14 vuotta vanha

Paul Anka tulee myös Turkuun

Paul Anka saapuu Suomen kiertueellaan myös Turkuun. Vilkkaan kysynnän vuoksi Tampereen ja Helsingin konserttien väliin on lisätty konsertti Turkuhalliin perjantaina 7. elokuuta.

Paul Anka saapuu elokuussa konsertoimaan Turkuun.
Paul Anka saapuu elokuussa konsertoimaan Turkuun. Kuva: Live Nation
Avaa Yle-sovelluksessa

Paul Ankan legendaarisesta Linnanmäen konsertista on pian 50 vuotta mutta tähden suosio Suomessa vain kasvaa. Vilkkaan kysynnän vuoksi kahden Tampere-talon ja yhden Finlandia-talon konsertin lisäksi Paul Ankan Suomen vierailuun lisätään neljänneksi Turkuhalliin konsertti.

Silloin toteutetaan Turkuhallin alkuvuosina käytetty permannon suurravintola, jossa noin 500:lle tarjoutuu mahdollisuus seurata konserttia ja nauttia illallinen kahdeksan hengen pöydässä ennen konsertin alkamista. Illallispakettien ja muiden pääsylippujen myynti alkaa maanantai-aamuna 6. heinäkuuta Lippupisteessä. Turun konsertti alkaa kello 20.00, illallisen tarjoilu kello 18.00.

Hittituotantoa

Jo 50-luvulla suuren yleisön tietoisuuteen noussut ja siitä asti valokeilassa pysytellyt kanadalaissyntyinen Paul Anka tunnetaan niin esiintyjänä, lauluntekijänä, musiikkibisnesmiehenä kuin levyttävänä artistinakin. Hänen tunnetuimpiin, ikivihreisiin hitteihinsä kuuluvat mm. ”Diana”, ”You’re My Destiny”, ”Crazy Love”, ”Lonely Boy”, ”Put Your Head On My Shoulder”, ”It’s Time To Cry”, ”Puppy Love” ja ”(You’re Having) My Baby”. Omien kappaleiden lisäksi Anka on tehnyt lukuisia hittejä muillekin artisteille, mm. ”My Way:n” Frank Sinatralle, ”She’s A Ladyn” Tom Jonesille ja ”It Doesn’t Matter Anymoren” Buddy Hollylle.

Paul Ankan Finlandia-talon konserttiin keskiviikkona 5. elokuuta on vielä vapaana pari sataa lippua. Tampere-talon konsertteihin sunnuntaina 9. elokuuta ja maanantaina 10. elokuuta on myyty jo yli 2000 lippua.

Lippujen hinnat vaihtelevat

TuIllallistarjoilu tekee Turun lipuista kalleimmat. Illallislippu, joka sisältää paikan kahdeksan hengen pöydässä, alkudrinkin ja kolmen ruokalajin illallisen, maksaa 149 euroa + mahd. toimituskulut. Alakatsomon tavalliset paikat ovat jo edullisempia, 79 euroa ja 59 euroa + mahd. toimituskulut.

Helsingin lippukategoriat ovat 119 / 89 / 69 euroa + mahd. toimituskulut .

Tampere-talon konserttiin liput maksavat 95 / 85 / 75 euroa + mahd. toimituskulut

Suosittelemme