Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Tähdet lepäsivät - Spursille rökäletappio

Ilman tähtiään Tim Duncania ja Tony Parkeria pelannut San Antonio Spurs koki selvän 97-137-tappion koripallon NBA-liigassa Portlandin vieraana.

Kuva: EPA
Avaa Yle-sovelluksessa

Portland teki Spursista selvää jo avausneljänneksellä, jonka jälkeen tilanne oli kotijoukkueen hyväksi 41-20. Blazers vei ensimmäisen neljänneksen loppuhetket nimiinsä peräti 22-0.

Lounaisen divisioonan kärkijoukkue ei tämän jälkeen pystynyt hätyyttelemään Portlandia ja viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue johti peräti 48 pisteellä. Näin myös Portland pystyi lepuuttamaan parhaita pelaajiaan.

Blazersin riveistä ratkaisijoita löytyi laajalta rintamalta, mistä kertoo se, että peräti seitsemän pelaajaa heitti ottelussa yli kymmenen pistettä. Kotijoukkueen paras pistemies oli 21 pistettä pussittanut LaMarcus Aldridge.

San Antonion valmentaja Gregg Popovich kertoi ottelun jälkeen, että hän päätti lepuuttaa Parkeria ja Duncania, koska Spurs pelasi kolme ottelua neljän päivän sisällä. Tämän lisäksi San Antonion tähtipelaajista oli sivussa loukkaantumisen takia Manu Ginobili.

Suosittelemme sinulle