Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 12 vuotta vanha

Spursin vire kestää - murskavoitto Oklahomasta

Tim Duncan pussitti 21 pistettä ja vaihtomies George Hill 16 pistettä, kun San Antonio Spurs otti koripalloliiga NBA:ssa neljännen peräkkäisen voittonsa kukistamalla Oklahoma City Thunderin pisten 101-74. Spurs johtaa NBA:ta ja läntistä konferenssia ylivoimaisesti 29 voitollaan.

Tim Duncan
Kuva: EPA
Avaa Yle-sovelluksessa

Oklahoman ja koko NBA:n paras pistemies Kevin Durant jäi ottelussa täysin Spursin tähtien varjoon. San Antonion tiiviin puolustuksen ansiosta 28,3 pisteen keskiarvolla pelaava Durant pussitti ottelussa ainoastaan 16 pistettä ja napsi neljä levypalloa.

- Meillä on edessämme paljon työtä, mikäli haluamme olla yhtä hyviä kuin Spursin pelaajat. Me opimme tästä ja sen jälkeen huuhtelemme alas vessanpöntöstä. Me emme voi enää esiintyä tällä tavalla, Durant harmitteli NBA:n verkkosivuilla.

Tim Duncanin ja Geroge Hillin kanssa Spursin pisteiloittelussa suurimmille osingoille pääsivät ranskalaistakamies Tonyt Parker (14/4/10) ja sentteri DeJuan Blair (12/9/3).

- Toivon, että tämä on merkki siitä, että olemme kehittymässä paremmaksi joukkueeksi myös puolustuspäässä. Se oli todella vaikuttavaa tänään. Durant on loistava pelaaja, mutta me vain halusimme tehdä pelin vaikeaksi hänelle. Mielestäni onnistuimme siinä, Spurs-luotsi Gregg Popovich iloitsi.

Suosittelemme