Hyppää sisältöön

Hella W:n jälkeen on elämää

Nakkilassa toimiva Villilä Studiot neuvottelee parhaillaan useasta elokuvatuotannosta. Studioilla kuvataan tuotantopäällikkö Timo Savusen mukaan jatkuvasti lyhytelokuvia, mutta uusista pitkistä tuotannoistakin neuvottelut ovat jo pitkällä.

Hella W
Villilässä kuvattiin viime talvena Hella W -elokuvaa. Tälle vuodelle suunnitellaan toista Snapper Filmsin tuotantoa. Kuva: Snapper Films

Tuotantopäällikkö Timo Savunen uskoo, että Villilässä kuvataan tänä kesänä pitkää elokuvaa. Tuotantojen varmistuminen on hänen mukaansa kiinni pääasiassa ulkoisista tekijöistä.

- Elokuvasäätiön seuraavat tukipäätökset ratkaisevat aika paljon. Omat neuvottelumme ovat jo niin pitkällä, että jos tuotantoyhtiön muut asiat menevät suunnitelmien mukaan, niin olemme aika vahvoilla.

Alueellista rahoitusta kaivataan

Alueellinen rahoitus vahvistaisi Savusen mukaan Satakunnan vetovoimaa kuvauspaikkana.

- Ei täältä mitään valtavia rahasummia tarvittaisi, mutta jonkinlaista panostusta alueen elinkeinoelämältä olisi hyvä saada. Tänne tuleminen aiheuttaa tuotantoyhtiölle matka- ja majoituskuluja, joten rahanarvoisten palveluiden saaminen alueelta kompensoisi näitä kuluja.

Lastenelokuva on lähellä toteutumista

Savusen mukaan neuvotteluita käydään parhaillaan monen tuotantoyhtiön kanssa.

- Lähimpänä toteutumista on Snapper Films Oy:n tuottama, Ella-lastenkirjoihin perustuva koko perheen elokuva.

Viimeksi Villilä teki yhteistyötä Snapper Filmsin kanssa Hella W tuotannon yhteydessä.

Suosittelemme sinulle