Pakastettu lampaanpaisti n. 1,6 kg
Paisti laitetaan jäisenä uuniin, 75 °C, ja se saa olla noin 8 h uunissa kunnes paistin sisälämpötila on 65-70°C
Marinadi
1 l vettä
1 dl suolaa
1 rkl sokeria
10 kokonaista maustepippuria
nippu tuoretta timjamia
2 reilua oksaa rosmariinia
1 sipuli lohkoina
Kiehauta ainekset ja laita lämmin paisti liemeen. Anna paistin maustua ainakin 6 tuntia, miel. seuraavaan päivään.
Juurespaistos
Porkkanaa
lanttua
selleriä
punasipulia
purjoa
palsternakkaa isoina kuutioina
Kiehauta juurekset melkein kypsiksi. Valuta vesi pois. Sulata pannulla voita ja paista juureksia pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjolle laitettaessa voit lisätä persiljasilppua.
Käy lisukkeeksi lammaspaistille ja myös muille liharuuille.