Hyppää sisältöön

Teleste uudistaa kaapeliverkkoja Saksassa

Teknologiakonserni Teleste ryhtyy uudistamaan kaapeliverkkoja Saksassa. Telesten ja Immomedianetin sopimuksen mukaan yli 13 000 asunnon verkkoa ajanmukaistetaan multimediatoimintoja varten.

Telesten päätoimipiste Kaarinassa.
Telesten päätoimipiste Kaarinassa. Kuva: Lounais-Suomen uutiset/YLE

Uudistamisen jälkeen Deutsche Anningtonin verkkokapasiteetti muuttuu normaalista 450 MHz:n TV-kanavajakelusta 862 MHz:iin mahdollistaen multimediatoiminnot sekä erittäin nopeat internet-yhteydet.

Työ kestää vuoden 2011 loppuun. Telesten saaman sopimuksen liikevaihtoarvo on noin 1,4 miljoonaa euroa.

Hampurissa asemapaikkaansa pitävä Immomedianet GmbH & Co. KG perustettiin vuonna 2000 ja se toimii yhteistyössä asuntojärjestön ja Tele Columbus GmbH & Co. KG.:n kanssa. Immomedianetilla on toimintaa koko Saksan alueella ja se tarjoaa paikallisia, kullekin kohteelle parhaiten soveltuvia multimediaratkaisuja.

Teleste on vuonna 1954 perustettu kansainvälinen teknologiakonserni, joka on erikoistunut laajakaistaisen liikkuvan kuvan ja tietoliikenteen järjestelmiin ja palveluihin. Vuonna 2010 Telesten liikevaihto oli 168 miljoonaa euroa, ja konsernin palveluksessa vuoden lopussa oli 1231 henkilöä. Yrityksen pääkonttori on Kaarinassa.

Suosittelemme sinulle