Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 12 vuotta vanha

Kommentoidaan!

Tervetuloa kommentoimaan YLE Uutisten internetsivuille. Saamme kommenttienne avulla aikaan mielenkiintoisen nettikeskustelun.

Avaa Yle-sovelluksessa

YLE Uutiset avaa päivittäin kymmeniä mielenkiintoisia uutisia keskustelulle. Kommentointi on valvottua ja kommenttinne ilmestyvät sivuille vasta sen jälkeen, kun moderoija on hyväksynyt ne.

Toimitus päättää itsenäisesti kommenttien julkaisemisesta. Emme pysty valitettavasti vastaamaan hylättyjä kommentteja koskeviin kyselyihin.

Kaikki sellainen, mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös internetissä. Lakia rikkovien viestien kirjoittaja voi joutua oikeudelliseen vastuuseen kirjoituksistaan.

Kommentoinnin hyvät tavat

Emme hyväksy nimimerkiksi henkilön nimeä väärinkäsitysten välttämiseksi. Keksi siis oma nimimerkki!

Kommentoinnissa on syytä noudattaa verkkokeskusteluihin yleisesti liittyviä hyviä tapoja:

  • Viestin pitää liittyä kommentoitavaan aiheeseen.
  • Ole kohtelias muille kommentoijille.
  • Rasistisia, herjaavia tai rikokseen yllyttäviä kommentteja ei julkaista. Älä loukkaa kenenkään kunniaa tai yksityisyyttä kommenteillasi.
  • Kirosanoja ei julkaista.
  • Isoin kirjaimin kirjoitettu viesti mielletään usein HUUTAMISEKSI. Älä siis huuda suotta.
  • Älä toistele samoja asioita. Älä kopioi aiempia viestejä - omia tai muiden.
  • Viestissä ei saa olla linkkejä. Emme ehdi tarkistamaan kaikkien linkkien sisältöä.
  • Kirjoita lyhyesti ja ytimekkäästi. Liian pitkät kommentit voidaan hylätä.

YLE Uutisiin lähetettyjä kommentteja julkaistaan arkisin klo 7.30 - 22, viikonloppuisin klo 12 - 22. Jos kommentti hylätään, on syynä todennäköisesti edellämainittujen kirjoitusohjeiden noudattamatta jättäminen. YLE Uutiset varaa oikeuden käyttää kommentteja muissa välineissään.

Kommentointiin osallistuminen

Osallistu klikkaamalla kommentointiin avatun uutisen alareunassa Kommentoi -painiketta. Avautuvaan kenttään voit kirjoittaa kommenttisi. Jotta kommentti päätyisi julkaisuun, on häiriöviestien estämiseksi luotuun kysymyskenttään syötettävä oikea vastaus.

Suosittelemme