Hyppää sisältöön

Beck- ja Wallander-elokuvien ohjaaja katosi myrskyssä

Ruotsalaisohjaaja Daniel Lind Lagerlöfin, 42, pelätään pudonneen mereen Ruotsin länsirannikolla viime torstaina. Lagerlöf oli tutkimassa jylhiä kalliorantoja elokuvan kuvauksia varten. Sää torstaina oli tuulinen ja kalliot liukkaita Atlantilla riehuneen Ophelia-myrskyn takia.

Muun muassa Beck- ja Wallander-elokuvia ohjannut Daniel Lind Lagerlöf oli Tjurpannanin luonnonsuojelualueella kahden kollegansa kanssa valmistelemassa Camilla Läckbergin dekkareihin perustuvan elokuvan kuvauksia. Kun Lagerlöfiä ei kuulunut, kollegat hälyttivät poliisin.

Miestä etsittiin kahden vuorokauden ajan maalta ja mereltä sukeltajien, koirien, helikopterin ja veneiden avulla, mutta hänestä ei löytynyt jälkeäkään.

Tjurpannanin rannat ovat jyrkät ja merenkäynti voimakasta. Lagerlöfin pelätään huuhtoutuneen mereen, eikä poliisi aio jatkaa etsintöjä. Poliisi ei Ruotsin yleisradion SVT:n mukaan epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

- Emme ole löytäneet mitään. Hän ei ole etsityllä alueella, Björ Blixter Ruotsin poliisista sanoi.

Kaamea löytö: Ihmisen jäänteitä

Etsinnöissä koettiin lauantaina dramaattisia hetkiä, kun Daniel Lind Lagerlöfin katoamispaikalta pohjoiseen sijaitsevasta lahdesta löytyi kenkä ja ihmisen jäänteitä. Ne eivät kuitenkaan poliisin mukaan kuulu Lagerlöfille.

Löydetyt ruumiin osat ovat olleet vedessä pidempään, ja poliisi vertaa niitä neljään alueella aiemmin kadonneen ihmisen tietoihin.

Suosittelemme sinulle