Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 12 vuotta vanha

Stadionkiekkoilu varmistui - "Tätä tarvitaan lisää"

Helsingin IFK ja Jokerit kohtaavat myös tulevana talvena Helsingin Olympiastadionilla. Lisäksi kiekkoyleisö pääsee ihastelemaan ulkojäällä Leijonien otteita, kun Suomi kohtaa Venäjän 9. helmikuuta.

Kuva: Tomi Hänninen
Avaa Yle-sovelluksessa

Ottelun järjestäminen ei ollut itsestäänselvyys, sillä viime talven ottelun jäljiltä hankkeella oli useita haasteita. Nämä haasteet on kuitenkin selätetty, ja kaikki osapuolet hehkuttavat tapahtumaa.

- On todella hienoa, että saimme ratkaistua otteluiden tiellä olleet ongelmat ja voimme tarjota jääkiekon ystäville huippuottelut mahtavissa puitteissa, iloitsee Stadion-säätiön toimitusjohtaja Maija Innanen.

Myös Helsingin kaupungin liikuntajohtaja Anssi Rauramo on innoissaan.

- Viime vuoden talviklassikko oli huikea tapahtuma, juuri sellainen joita suomalainen urheilu tarvitsee lisää. Myös yleisöluistelutapahtuma järjestetään viimevuotiseen tapaan, Rauramo kertoo Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

Viime vuonna ottelun isäntänä toimi Jokerit, joten luonnollisesti tällä kertaa isännöintivuoro on IFK:lla.

- Jokerit teki loistavaa työtä viime vuoden klassikon järjestämisessä. Saadun erinomaisen palautteen perusteella aikaistamme tapahtumaa paremmin perheille sopivaksi ja panostamme lisää viihtymiselle tärkeisiin palveluihin, kertoo HIFK-Hockey Ab:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

4. helmikuuta pelattavan liigaottelun lisäksi stadionin jäällä nähdään Euro Hockey Touriin kuuluva maaottelu. Suomi isännöi Venäjää 9. helmikuuta pelattavassa ottelussa.

Suosittelemme