Hyppää sisältöön

Kylmyys ei estä poikakalenterikuvauksia

Kylmästä syysilmasta huolimatta Vierumäen Urheiluopiston sisätiloissa ja pihapiirissä on saattanut vilahdella paidattomia miehiä ja valokuvaaja. Kolmannen vuoden liikunnanohjaaja-opiskelijapojat ovat kuvanneet poikakalenteria, jonka tuotosta osa lahjoitetaan Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosaston hyväksi.

Vierumäen kolmannen vuoden liikunnanohjaaja-opiskelijapojat poikakalenteri kuvauksissa.
Kuva: YLE / Tea Manninen

Kylmä syysilma ei estä Vierumäen kolmannen vuoden liikunnanohjaaja-opiskelijapoikia riisumasta paitaansa hyvän asian puolesta. Poikakalenteri-kuvauksia on suoritettu sisätiloissa, mutta myös järvellä, golfkentällä ja joku oli jopa kahlannut vyötäröään myöten suohon.

- Kyllähän täällä vähän palelee, mutta kun tätä lasten hyväksi tekee, niin mä oon itse valmis melkeinpä mihin tahansa, Joni Urhola kertoo.

Osa tuotosta lasten hyväksi

Perinteeksi muodostunut liikunnanohjaaja-opiskelijoiden poikakalenteri eroaa aiemmista, sillä osa kalenterin tuotosta lahjoitetaan Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosastolle.

- Joka kalenterista lahjoitetaan yksi euro lasten hyväksi, Teemu Heinonen kertoo.

- Halusimme kohteeksi Päijät-Hämeen keskussairaalan, ja erityisesti lastenosaston, koska lapsissa on tulevaisuus ja haluamme, että heillä on kaikki hyvin.

Vaikka kyseessä onkin poikakalenteri, jossa paljas pinta vilahtelee, niin kyse on kuitenkin kaikille sopivasta kalenterista.

- Kyllä meillä kaikilla housut pysyy jalassa, kertoo Juha Seppä.

- Tämä on sellainen kalenteri, jonka voi antaa vaikka mummolle tai äidille joululahjaksi, Joni Urhola vinkkaa.

Suosittelemme sinulle