Hyppää sisältöön

Chelsea Clintonista tv-toimittaja

USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin ja entisen presidentin Bill Clintonin tytär Chelsea Clinton on nimitetty tv-kanava NBC:n erikoiskirjeenvaihtajaksi. Chelsea Clinton nähdään ohjelmissa Nightly News ja Rock Center with Brian Williams. Tuleva tv-toimittaja työskentelee myös isänsä Bill Clintonin hyväntekeväisyyssäätiössä.

Chelsea Clinton on aiemmin tietoisesti pysytellyt pois julkisuuden valokeilasta. Hän myös kieltäytyi antamasta haastatteluja lehdistölle äitinsä Hillary Clintonin vaalikampanjan aikana.

Kelkkansa kääntämistä ja tv-toimittajaksi ryhtymistä Chelsea Clinton perustelee seuraavasti:

- Ihmiset, jotka ideoivat ja toteuttavat ratkaisuja oman elämänsä ja yhteisönsä haasteisiin ovat aina inspiroineet minua, Clinton toteaa tiedotteessaan.

Tv-työnsä ohessa hän jatkaa edelleen julkisen terveyden hyväksi työskentelyä New Yorkin yliopistossa ja tohtori-opintojaan Oxfordin yliopistossa.

Myös USA:n entisen presidentin George W. Bushin tytär Jenna Bush on työskennellyt NBC-kanavan kirjeenvaihtajana jo kahden vuoden ajan raportoiden muun muassa koulutukseen liittyvistä aiheista.

Suosittelemme sinulle