Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Hannu Manninen pyörittää nyt perheen arkea

Viime keväänä kilpaladut ja hyppyrit jättänyt Hannu Manninen sanoo elävänsä tällä hetkellä elämänsä parasta aikaa. Entinen yhdistetyn mies pyörittää vuorostaan perheen arkea ja vaimo on töissä. Hannu on nauttinut kotielämästä Rovaniemellä ja touhuamisesta poikiensa kanssa. Kilpaladuille ei tee enää mieli, mutta juoksulenkin hän vetäisee omaksi ilokseen silloin tällöin.

Kuva: YLE / Juha Mäntykenttä
Avaa Yle-sovelluksessa

Hannu Manninen lopetti kilpaurheilun toiseen kertaan keväällä 2011. Ja nyt päätös näyttää pitävän: mies on silminnähden onnellinen uudesta elämäntilanteestaan. Vuosien reissaaminen ja kisa- ja leirielämä ovat vaihtuneet lastenhoitoon kotona Rovaniemellä.

- Aika menee poikien kanssa touhuamisessa ja arjen rutiineissa. Tämä on ehdottomasti elämäni parasta aikaa, toteaa kohta neljävuotiaan Niilan ja lähes vuoden ikäisen Joukan onnellinen isä.

- Hiihtämistäkin on aikomus kokeilla Niilan kanssa tulevana talvena, jos poika siitä innostuu.

Lentäjäntyöt haussa

Ja kyllä isä-Hannukin aikoo urheilua jatkaa, tosin omaksi ilokseen.

- Eihän sitä tiedä, jos vielä joskus veteraaniurheiluun lähden mukaan. Ja se näyttää olevan tosikilpailua se, Manninen naurahtaa.

Hannu Manninen on valmistunut Porissa Suomen Ilmailuopistosta lentäjäksi. Toiveissa on työlllistyä jossakin kotimaisessa yhtiöissä, mutta tällä hetkellä töitä ei ole.

- Ilmailuopistosta valmistuvat jonottavat Finnairille liikelentäjiksi. Toinen mahdollisuus olisi Flybe-yhtiö, Hannu Manninen sanoo.

Suosittelemme sinulle