Muista ehdokkaista RKP:n Eva Biaudet ja vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki saavat kumpikin kolmen ja kristillisdemokraattien Sari Essayah yhden prosentin kannatuksen.
Jos lasketaan vain ehdokkaansa kertoneiden äänet, Niinistöä äänestäisi 58, Väyrystä 10, Soinia 9, Lipposta 8 ja Haavistoa 7 prosenttia. Biaudet saisi neljän, Arhinmäki kolmen ja Essayah yhden prosentin äänisaaliin.
Presidentinvaalin toisen kierroksen kaksintaistelussa Niinistö murskaa Väyrysen lukemin 83 - 17, Soinin 84 - 16 ja Lipposen samoin 84 -16. Soini häviää Väyryselle niukasti luvuin 47 - 53 ja Lipposelle selvemmin 39 - 61. Lipponen kukistaisi Väyrysen luvuin 62 - 38.
Taloustutkimus haastatteli presidentinvaalitutkimusta varten yhteensä 1 452 henkilöä. Haastattelut tehtiin 9. - 17.11.2011, ja virhemarginaali on 2,5 prosenttiyksikköä ylös- tai alaspäin.
Puolueuskollisuus kasvussa
Puolueiden kannattajien rivit ovat vähitellen ryhmittymässä puolueen oman ehdokkaan taakse.
YLE Uutisten aiemmissa presidenttikyselyissä kokoomuksen Niinistö on ollut suosituin ehdokas kaikissa muissa puolueissa paitsi vasemmistoliitossa.
Niinistö kerää edelleen kannatusta laajasti myös kokoomuksen ulkopuolelta, mutta vieraissa Niinistö on suosituin enää kristillisdemokraattien, RKP:n ja ehkä hieman yllättäen edelleen SDP:n kannattajien joukossa.
Demareista 37 prosenttia äänestäisi Niinistöä, 30 prosenttia Lipposta ja 14 prosenttia SDP:n kannattajista ei ole vielä löytänyt ehdokastaan.
Perussuomalaisista 45 prosenttia tukee Soinia ja 40 prosenttia Niinistöä. Keskustan kannattajista Väyrysen tueksi on ryhmittynyt 44 prosenttia, ja 40 prosenttia keskustalaisista äänestäisi Niinistöä.
Vihreistä 42 prosenttia tukee Haavistoa ja 28 prosenttia kokoomuksen Niinistöä. Vasemmistoliiton kannattajista Arhinmäkeä tukee 33, Haavistoa 24, Niinistöä 18 ja Lipposta 12 prosenttia.