Hyppää sisältöön

Deittipalvelu erotti jouluna lihoneet

Kansainvälinen deittipalvelu BeautifulPeople.com on heittänyt ulos noin 5 000 jäsentään, jotka pyöristyivät liikaa joulunpyhien aikana.

Näkymä alotussivusta
Kuva: YLE

- Liikeyrityksenä olemme surullisia jokaisen jäsenen menetyksestä, mutta tosiasia on, että jäsenemme vaativat kauneuden korkeaa tasoa, selittää nettisivuston perustaja Robert Hintze.

Yhtiön tiedotteen mukaan erotetut jäsenet olivat lähettäneet itsestään valokuvia, jotka "paljastivat heidän repsahtaneen".

Eniten on erotettu yhdysvaltalaisia jäseniä, 1 520. Britanniassa sai lähtöpassit 832 jäsentä ja Kanadassa 533. Kato kävi myös mm. Puolassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Tanskassa, Saksassa ja Venäjällä. Yhdysvaltain suurta osuutta selittää syöpöttely, joka alkoi jo kiitospäivänä.

Erotetut ovat saaneet sähköpostia, jossa kerrotaan, että uudelleen voi yrittää rekisteröityä, kunhan kilot ovat kadonneet.

BeautifulPeople.com on tehnyt vastaavia puhdistuksia myös aiemmin. Jäseneksi pääsee, jos tarpeeksi moni rekisteröity jäsen antaa puoltoäänensä 48 tunnin koeajan aikana. Viimeisimmässä puhdistuksessa lihaviksi epäillyt pakotettiin rekisteröitymään uudestaan. Vain muutama sata läpäisi testin.

Hintzen mukaan kansainvälinen nettisivusto on elitistinen, ulkonäköpakkomielteinen ja poliittisesti epäkorrekti, koska liiketoiminta ja jäsenistö vaativat sitä.

Suosittelemme sinulle