Hyppää sisältöön

Duudsonit hehkuttavat tuoretta miljoonadiiliä

Duudsonit ovat innoissaan MTV:n kanssa vastikään solmimastaan miljoonasopimuksesta. Suomalaiset extreme-temppuilijat tekevät viihdekanavalle uuden sarjan, jonka tuotantobudjetti on suomalaisen televisohistorian suurin.

Duudsonit pellolla.
Kuva: Rabbit Films

Duudsoneiden Jukka Hildénin mukaan uusi yhteistyökuvio on mahtava, sillä nelikolla on iso kasa ideoita, joita ei ole ollut aiemmin varaa toteuttaa.

- Nyt meillä on mahdollisuus toteuttaa ne villeimmät ja hurjimmat jutut, mistä ollaan aina haaveiltu, Hildén hehkuttaa.

The Duudsons in America -nimisen sarjan kuvaukset on jo aloitettu Kaliforniassa. Hildén kertoo, että sarjassa tehdään peri-amerikkalaisia juttuja aiemmista ohjelmista tutulla duudsoni-tyylillä. Uudessa sarjassa nähdään muun muassa ensimmäiset suomalaiset amerikan intiaanit, stuntteja ja biisoni.

- Eilen me mentiin kaksi ja puolimetrisen biisonin kanssa kukkakauppaan ja kysyttiin, että olisiko siellä mitään syötävää kun hän on kerran kasvissyöjä. Tietenkin se biisoni sitten säikähti ja tonttia meni aika paljon nurin, kertoo Hildén kuvaillessaan ryhmän työpäiviä.

Tekemisen meininki on Yhdysvalloissa kuitenkin eri henkinen kuin Euroopassa. Hildénin mukaan juristien armeija seuraa ohjelman tekemistä koko ajan ja pohtii, onko mikäkin temppuilu laillista vai ei.

- Täällä Amerikassa ei saa oikeastaan tehdä yhtään mitään, esimerkiksi istua kuuman hellan päällä. Joten pitää vaan keksiä, että millä verukkeella minkäkin jutun pystyy toteuttamaan, Hildén sanoo.

Duudsoneiden tuotantoyhtiö Rabbit Films on tehnyt kuuden miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen kaikkiaan kahdentoista jakson tekemisestä MTV:lle. The Duudsons in America -sarjan tuottajana toimii duudsonien ohella Jackass-sarjan päätähti Johnny Knoxville.

Suosittelemme sinulle