Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 11 vuotta vanha

Käpylään suunnitteilla suurfestari - pääesiintyjäksi Guns N' Roses?

Helsingin Käpylässä aiotaan järjestää ensi kesänä päivän mittainen suurfestivaali. 5. kesäkuuta järjestettävän festivaalin pääesiintyjäksi on pyydetty legendaarista Guns N' Roses -yhtyettä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Massiivinen konsertti on tarkoitus järjestää Käpylän urheilupuistossa. Kuva: YLE/ Onni Aaltonen
Avaa Yle-sovelluksessa

Guns N' Rosesin lisäksi haussa on useita muita ulkomaalaisia esiintyjiä. Festarin taustalla oleva promoottori Kalle Keskinen kertoo, ettei asiaa ole kuitenkaan vielä varmistettu vaan neuvottelut ovat käynnissä.

Samaa sanoo Helsingin liikuntajohtaja Anssi Rauramo, joka ihmettelee Keskisen ennenaikaisia puheita mediassa.

– Ei näin voi toimia, että kertoo etukäteen konsertista josta ei ole vielä sovittu. Olemme käyneet muutaman aika räpsäkkäsanaisen keskustelun aiheesta, kertoo Rauramo.

Liikuntajohtaja sanoo olevan täysin mahdollista, että konsertti kuitenkin järjestyy. Urheilupuisto on vapaa kyseisenä lauantaina, ja nurmikko kyetään suojaamaan aivan kuten muissakin konserteissa.

– Ei liikuntapaikka mikään pyhä ole, kyllä siellä voi mielestäni järjestää konsertin aivan kuten muuallakin. Yksityiskohdat ovat silti vielä täysin sopimatta eikä nimiä ole papereissa, painottaa Rauramo.

Käpylän liikuntapuistossa kesäkuun alussa järjestettäville festareille odotetaan 50 000 - 70 000 ihmistä.

Festivaalin järjestää konserttipromoottori Kalle Keskisen Speed Promotion. Keskisen mukaan esiintyjien pitäisi varmistua parin viikon sisällä.

Keskinen kertoo, että lippujen hinnat tulevat olemaan alle sata euroa. Hän pitää hintaa varsin kohtuullisena, sillä tavoitteena on saada festivaaleille suuria ulkomaisia esiintyjiä.

Käpylän urheilupuisto on promoottorin mukaan ihanteellinen paikka päivän suurtapahtumalle mm. hyvien liikenneyhteyksien vuoksi.

Keskinen on aiemmin tuonut Suomeen konsertoimaan Britney Spearsin, 50 centin, Kanye Westin ja The Killersin.

Suosittelemme