Hyppää sisältöön

AC Oulun kotipeli MYPA:a vastaan siirtyy ukkosmyrskyn seurauksena

Salamointi ja rankkasateet keskeyttivät MYPA:n Eurooppa-liigan ottelun eilen illalla Andorrassa. Ottelun loppuosan pelaaminen siirtää Veikkausliigan ottelua AC Oulu – MYPA Oulussa.

Salamat iskivät Oulussa enimmillään 200 kertaa minuutissa.
Salamat iskivät Oulussa enimmillään 200 kertaa minuutissa. Kuva: Kimmo Hiltunen

Veikkausliigan verkkosivujen mukaan AC Oulu - MYPA peli siirretään pelattavaksi myöhemmin. Uusi pelipäivä päätetään alkuviikosta.

MYPAn ja UE Sant Julian torstaina keskeytetty jalkapallon Eurooppa-liigan 2.karsintakierroksen toinen osaottelu pelataan loppuun perjantaina.

Andorrassa pelattavaa ottelua oli torstaina pelattu 80 minuuttia, kun se jouduttiin keskeyttämään ukkosmyrskyn takia.

Vapaapotkut leijailivat takaisin

Ottelussa vettä alkoi tulla taivaan täydeltä, kun toista puoliaikaa oli pelattu 20 minuuttia.Samalla tuuli yltyi niin, että vapaapotkutkin kääntyivät tuulessa takaisin päin.

Kun lähelle iskenyt salama pimensi lähes kaikki stadionin valot, erotuomaristo määräsi joukkueet turvallisempiin tiloihin odottamaan myrskyn laantumista. Pitkän vatvomisen jälkeen todettiin, että kenttä ei ollut pelikuntoinen tai turvallinen.

Perjantaiaamuun Andorra la Vellaan on luvattu kevyttä sadetta ja illaksi selkeää säätä. MYPA johtaa vierasottelua Maksim Votinovin maalilla 1-0. Se voitti ensimmäisessä osaottelussa Sant Julian 3-0.

Suosittelemme sinulle