Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 13 vuotta vanha

Conan O'Brien aloitti uuden ohjelmansa

Conan O'Brien palasi maanantaina televisioon aloittaessaan uuden talk show -ohjelmansa Yhdysvalloissa. Hän oli poissa ruudusta yli yhdeksän kuukauden ajan sen jälkeen, kun jätti Tonight Show -ohjelman.

Conan O'Brien uudessa ohjelmassaan.
Kuva: REUTERS TV
Avaa Yle-sovelluksessa

Conan O'Brien puhui avajaismonologissaan lähdöstään NBC-kanavalta roolista, jota hän oli tavoitellut vuosia sekä saapumisesta pienelle TBS-kaapelikanavalle.

- Tervetuloa uuden show'ni pariin. Tämä on nimeltään Conan. Ihmiset kysyvät, miksi nimesin ohjelman Conaniksi. Sen takia, että minua olisi vaikeampi korvata jollain muulla, O'Brien vitsaili.

O'Brien, 47, sanoi myös haaveilleensa työstä kaapelikanavalla aina 46-vuotiaasta asti.

Ohjelman vieraina olivat Seth Rogen ja Glee-tähti Lea Michele sekä muusiikkivieraana Jack White, jonka kanssa isäntä intoutui laulamaan ja soittamaan kitaraa. Conan-ohjelma muistuttaakin nokkeluudessaan ja nopeudessaan enemmän O'Brienin Late Night -ohjelmaa kuin suuremmalle yleisölle suunnattua kankeampaa Tonight Show'ta.

Vaikka O'Brien tienaa vähemmän kuin NBC-kanavalla, hänen kerrotaan saavan palkkaa TBS-kanavaltakin vuodessa vähintään kymmenen miljoonaa dollaria.

Conan O'Brien jätti vuoden alussa NBC-kanavan, sillä hänet haluttiin siirtää myöhempään lähetysajankohtaan, kun Tonight Show'n katsojaluvut eivät miellyttäneet kanavaa. O'Brienin tilalle laitettiin ohjelman entinen isäntä Jay Leno.

Suosittelemme