Hyppää sisältöön

Surmatun eläkeläisen ja oudon miehen liikkeistä kaivataan havaintoja

Poliisi kaipaa lisää havaintoja viime viikonvaihteessa Turun Varissuolla raa'asti surmatun eläkeläisen liikkeistä. Lisätietoja kaivataan myös vanhusten asuntoihin lauantaina pyrkineen miehen henkilöllisyydestä ja tekemisistä.

Sunnuntaina 21. marraskuuta löydettiin 83-vuotias Senja Mäkelä surmattuna kotoaan Kraatarinkatu 3:ssa Varissuolla Turussa.

Mäkelä surmattiin asunnossaan, mutta tekotavasta tai muista siihen liittyvistä yksityiskohdista poliisi ei voi tutkinnallisista syistä kertoa. Aiemmin on todettu surmatyössä uhriin kohdistetun voimakasta väkivaltaa.

Poliisin tutkimuksissa on tullut ilmi, että ainakin lauantaina 20. marraskuuta iltapäivällä on Varissuolla Katteluksenkatu 1:ssä sijaitsevassa vanhustentalo Vuokossa liikkunut mieshenkilö, joka on käynyt ainakin yhden vanhuksen asunnossa ja pyrkinyt sisälle ovikelloa soittamalla useampaankin asuntoon.

Mies on halunnut jutella asukkaiden kanssa esiintyen "palveluhaluisena" ja mm. ehdotellut voivansa käydä vaikkapa kaupassa asukkaan puolesta. Miehellä saattaa olla tietoja, jotka voivat edistää rikoksen selviämistä.

Senja Mäkelä on nähty ulkona Varissuolla kävelemässä asioilleen viimeksi lauantaina puolenpäivän aikaan.

Varsinais-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja Senja Mäkelän liikkeistä lauantaina 20. marraskuuta sekä kaikki mahdolliset vihjeet tai tiedot edellä mainitusta toistaiseksi tuntemattomasta miehestä numeroon 050-456 2200 tai palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi.

Suosittelemme sinulle