Hyppää sisältöön
Artikkeli on yli 13 vuotta vanha

KalPa-puolustaja kirosi tuomarien erhettä

KalPan puolustaja Timo Seppänen yritti olla kitkerän makuisen JYP-tappiopelin jälkeen maltillinen, mutta ei pystynyt pitämään suutaan kiinni 1-1-tasoitusosumasta, joka herätti puheensorinaa joka puolella. JYP on keskiviikkoisen 2-1-voiton jälkeen enää voiton päässä finaaleista.

Avaa Yle-sovelluksessa

Seppänen painotti, että KalPa taisteli erinomaisesti, ihan niin kuin edelliskerralla Jyväskylässä. Tällä kerralla vain maalit jäivät tekemättä.

Sinuhe Wallinheimon haamuhanska ottelun päätösminuuteilla esti Sami Kapasen tasoitusmaalin. Huikea venytys veti vertoja maanantaina Tuomas Tarkin esittämälle Kärppä-suoritukselle.

- Turhahan se on vatvoa menneitä, mutta kyllä se (JYPin 1-1-tasoitus) oli ihan selkeä paitsio. Se on nyt hyväksytty. Tietysti nyt vi.. ..aa suunnattomasti. Ei sille voi enää mitään, Seppänen sai sanotuksi harmituksensa keskeltä.

Maalivahti Mika Oksa torjui muuten hyvin, mutta hänen kontolleen jäi JYPin Ossi Louhivaaran nollakulmasta laukoma voittamaali, joka livahti KalPan verkkoon turhan helposti toisessa erässä.

- Ei tässä aleta ketään sormella osoittamaan. Sitä kun Oksan silmin pääsisi katsomaan, niin ei varmasti ole helppoja kiekkoja. Yleensä maalilla on aina aika lailla trafiikkia, Seppänen puolusteli veräjänvahtiaan.

YLE

Suosittelemme